Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ

Χάσατε μεγάλη ευκαιρία συνάδελφοι, να σχηματίσετε σαφή γνώμη για τη σοβαρότητα ορισμένων συνδικαλιστών στο χθεσινό Δ.Σ. Οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ και του συνδέσμου οδηγών (ο εκπρόσωπος της ανεξάρτητης παρέμβασης απουσίαζε, όπως θα διαβάσετε παρακάτω)

επέμεναν στη δέσμευση του προέδρου ώστε να εφαρμοστεί το άρθρο 19 – περί γενικών συνελεύσεων – του  καταστατικού, το οποίο  ορίζει σαφώς το τι προβλέπεται όταν δεν υπάρχει απαρτία στη Γ.Σ. Κύριοι, αποφασίστε επιτέλους και μην κοροϊδεύετε τους ψηφοφόρους σας. Αν υπήρχε απαρτία, θα πρέπει οι συνάδελφοι που σας ακολουθούν να εφαρμόσουν κατά γράμμα την απόφαση της Γ.Σ, για πέντε 24ωρες στις 5,11,13,17,και 19 Οκτώβρη και κλείσιμο των ακυρωτικών καθημερινά από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00π.μ.  Σας πληροφορώ πως κανένα ακυρωτικό δεν έκλεισε. Και βέβαια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε αν την Τρίτη 11 – 10 – 2011 που δεν υπάρχει καμία απεργία της ΓΣΕΕ για να καλύψει τους εργαζόμενους, θα κάνει κανένας τους 24ωρη όπως ορίζει το πρόγραμμα; Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν χρειάζεται και η εφαρμογή του άρθρου 19. Αν όμως ζητάτε τόσο επίμονα την εφαρμογή του, αυτό σημαίνει πως Γ.Σ δεν υπήρξε!! Πείτε λοιπόν καθαρά την αλήθεια στους ψηφοφόρους σας,  πως με 701 άτομα απαρτία δεν υπάρχει. Μην τους εμπαίζετε άλλο. Σοβαρευτείτε λίγο κύριοι. Γιατί τελικά αυτή η στάση σας είναι που σπάει το συνδικάτο, που δεν μονιάζει τον κόσμο, που καλλιεργεί διαρκώς την ένταση ανάμεσα στους εργαζόμενους.
Για το συμπαθέστατο εκπρόσωπο της ΔΑΣ Γιάννη Κιούση, να του πούμε πως ή συμφωνείς με την πρόταση του προέδρου και γραμματέα  και σηκώνεις το χέρι να την ψηφίσεις ή όχι. Κρίνεται αρνητικά για την  προκλητική του συμπεριφορά απέναντί τους . Πιθανόν βλέποντας πως δεν υπάρχει πια το περιβόητο 9 που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, χάνει σταδιακά την ψυχραιμία και νηφαλιότητα που τον διακρίνει. Να αφήσει τις μαγκιές και τις αναφορές περί εμπειρίας του για το πεζοδρόμιο και όχι για το Δ.Σ. Ούτως ή άλλως το ξέρουμε πως  τα στελέχη της ΔΑΣ διαθέτουν εμπειρία, αφού είναι σαν τους μητροπολίτες. Μόνο με σύνταξη ή με φυσική απώλεια αντικαθίστανται από τον επόμενο. Βλέπε Βλασίδη. 25 χρόνια στο συνδικάτο και 11 χρόνια εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της Ε.ΘΕ.Λ.
Για τον εκπρόσωπου του συνδέσμου οδηγών Άρη Κουμούτσο και την πρότασή του τι να σας πούμε; Ήταν για γέλια για εμάς και για κλάματα για όσους έχουν αφήσει τις τύχες τους επάνω του. Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος!!!! Προκειμένου να υπάρχει απαρτία, να δίνονται 20 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο για να προσέρχεται στις Γ.Σ. Μήπως να τους έφερνες και μπαλέτα με αλλοδαπές χορεύτριες; Αλλά ξέχασα, θα θυμώσει ο Σουκαράς και θα σε κάνει ντα.
Όσο για τον εκπρόσωπο της ανεξάρτητης παρέμβασης, τον άρπαγα του πανό, τι να πει κανείς; Ο Κασιμέρης λοιπόν παρουσιάστηκε στις 11.30 ζητώντας αναβολή του Δ.Σ, αποχώρησε τάχα για προσωπική του υπόθεση και παρέμενε στο γραφείο του ταμείου. Ο φόβος του είναι μήπως μετά το ατόπημα με το πανό, αποπεμφθεί από το προεδρείο και χάσει τη θέση του ταμία. Γιατί άραγε τόση αγάπη γι αυτή τη θέση;  Εμφανίστηκε στις 12.55, απαιτώντας από τον πρόεδρο να διακόψει τον Κατσιάδα – στον  οποίο μόλις είχε δώσει το λόγο – για να του κάνει μία προσωπική ενημέρωση για τα όσα προηγουμένως είχαν αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της αδικαιολόγητης απουσίας του. Αμέσως μετά προσέβαλε οικογενειακά τον πρόεδρο, με αποτέλεσμα αυτός να προχωρήσει στο κλείσιμο του Δ.Σ.
Εκπρόσωπε της ανεξάρτητης παρέμβασης, Αποστόλη Κασιμέρη, προκειμένου κάποιοι να αναδείξουν την ύπαρξή  τους στο χώρο, αφού δεν είχαν κανένα συνδικαλιστικό επιχείρημα, έθιξαν εσένα στο παρελθόν  κάνοντας αναφορά σε αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα θυμάσαι τα άρθρα στο γνωστό εφημεριδάκι για κάτι στρατόπεδα. Έχεις υποστεί το μεγαλύτερο οικογενειακό σοκ από τέτοιες αναφορές και είσαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει το ίδιο  στον πρόεδρο του Συνδικάτου. Είσαι ο τελευταίος ρε ξεφτιλισμένε που θα μπορούσες να μιλάς για Δωδώνες και άλλες τέτοιες μαλακίες. Φαίνεται πως το κλείσιμο στη στρόφιγγα του ταμείου, σε έκανε να χάσεις την μπάλα και να δρας καθημερινά σα χαμένο κορμί. Ουστ ρε αληταρά.