Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ, ΜΑΝΙΚΑ & ΣΚΟΚΕΑ ΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΑ
Στο χθεσινό οικονομικό διοικητικό συμβούλιο και μετά από μία  μαραθώνια συνεδρίαση περίπου 8 ωρών,υπερψηφίστηκε η πρόταση του προεδρείου,
σχετικά με τον τρόπο επένδυσης του αποθεματικού ποσού του Κ.Ε.Α. Συγκεκριμένα η πρόταση ήταν 6μηνη κλειστή κατάθεση του ποσού στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο με επιτόκιο 5,2%. Ο πρόεδρος εξήγησε στα υπόλοιπα μέλη, πως δεν τίθεται  κανένα πέναλτυ σε περίπτωση ανάληψης του ποσού, αν μέσα στο εξάμηνο ειδικοί λόγοι το απαιτήσουν. Την πρόταση καταψήφισαν Μανίκας, Κουμούτσος και Σκοκέας οι οποίοι ζητούσαν Γ.Σ για να αποφασίσει ο κλάδος για τον τρόπο διαχείρισης του Κ.Ε.Α, και η ΔΑΣ που πρότεινε τρίμηνη κατάθεση. Η πρόταση πήρε 12 ναι. Όσοι παραβρεθήκαμε στη συνεδρίαση, γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς του γνωστού ταξιτζή, αστέρα των γενικών συνελεύσεων Καραπιπεράκη. Αυτουνού που σε κάθε απεργία ή στάση έσπευδε να βάλει κανονικές, αιμοδοτικές ή έκτακτα REPO για να δουλέψει την ταρίφα του. Αυτουνού που με τις 340 υπογραφές συναδέλφων, προσπαθεί να διαλύσει το Κ.Ε.Α. Εξαπατώντας ακόμα και αυτούς, αφού με το σύνολο των υπογραφών, κατέθεσε 5 αιτήματα.  Πολύ σκοτεινός ο ρόλος του, αφού κάτι τέτοιο, θα έλυνε τα χέρια της εταιρείας στο να μην καταβάλει πλέον το μερίδιό της του 0,2% που βάσει Σ.Σ.Ε έχει αναλάβει. Αυτός ο αισχρός τύπος, αυτό το επικίνδυνο άτομο, επικαλούμενος συνέχεια το καταστατικό, ήθελε με κάθε τρόπο να επιβάλλει τη δική του άποψη. Διέκοπτε, απειλούσε, κατηγορούσε συνεχώς τα μέλη του Δ.Σ. Την ίδια στιγμή αυτός ο ίδιος το παραβίαζε, αφού σαφώς ορίζεται, πως τα Δ.Σ είναι ανοικτά στους συναδέλφους, ώστε να παρακολουθούν, όχι όμως να δημιουργούν το προσωπικό τους σόου. Έφτασε στο σημείο να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, απειλώντας τον πρόεδρο να «μην τολμήσει και επενδύσει τα χρήματα». Ο  χθεσινός οδηγάκος απείλησε έναν από τους ανθρώπους που το 1992 προτίμησαν να μείνουν απολυμένοι στο δρόμο, για να ξαναγίνει η εταιρεία δημόσια και να μπορεί (ο ταρίφας) όπως και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι, να βρουν μια δουλειά. Ούτε αυτό δε σεβάστηκε, ούτε πως στο προεδρείο συμμετέχει ο Σκοκέας από το συνδυασμό τους. Θα μπορούσε λοιπόν τις απόψεις του ταρίφα, να τις εκφράσει ο Παναγιωτάκης. Πολύ παθητική η στάση του. Σαν να ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο μου έμοιαζε. Εκτός από απειλές, ύβρεις και προκλήσεις κατηγόρησε ως κλέφτες μέλη του Δ.Σ. Πρόταση των διαχειριστών του blog είναι, να απομαγνητοφωνηθούν τα όσα είπε και να τον εγκαλέσετε να τα αποδείξει, διαφορετικά να κινηθείτε νομικά εναντίον του. Εμείς από τη δική μας  μεριά σου υποσχόμαστε αληταρά, πως δεν θα υπάρξει άλλο Δ.Σ που θα περάσεις ήσυχος. Οι εκπλήξεις που σε περιμένουν είναι μεγάλες. Άντε να χαθείς λαμόγιο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού του ταρίφα. Τα κόμματα έξω από την πύλη, τα ταξί μέσα.
 Καλά τα λέει, κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει τη διαδικασία. Όχι όμως και να γίνει καραγκιόζης. Ούτε να βρίζει και να απειλεί.
Και πιο κάτω αναγνωρίζει το συνδικάτο σαν σπίτι του. Αν ταριφάκο έτσι συμπεριφέρεσαι και στο κανονικό σου σπίτι, να το χαίρεσαι!!!