Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΑΚΗΣ SHOW
Στη διεύθυνση  http://www.youtube.com/user/ergazomenoi ανέβηκε χθες video (απόσπασμα από το Δ.Σ της (5/9/2012). Αν όντως είναι συνάδελφοι από το συνδυασμό των εργαζομένων ΟΣΥ – τα κόμματα έξω από την πύλη, αδυνατούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό τους. Τι θέλουν άραγε να δείξουν στον κόσμο; Την τρισάθλια  παρουσία ενός αλλόφρονα Καραπιπεράκη που απειλεί θεούς και δαίμονες; Μήπως την ανυπαρξία του εκπροσώπου τους στο Δ.Σ Παναγιώτη Σκοκέα και την αδυναμία του να τον επαναφέρει στην τάξη; Κάλλιστα μπορούσε αυτός να καταθέσει τις απόψεις του μέλους τους. Μήπως καμαρώνουν για το σόου που έδωσε ο προαναφερόμενος συνάδελφος; Μήπως τους αρέσει η απαράδεκτη συμπεριφορά του (διακόπτοντας συνεχώς και κατηγορώντας  μέλη του Δ.Σ) αποτέλεσμα της ασυλίας που κακώς απολαμβάνει; Ή μήπως τους άρεσε η αφέλεια με την οποία αφήνει μομφή προς τον πρόεδρο του Συνδικάτου για το «αν έχει κανένα συμφέρον που έκλεισε τα χρήματα του ΚΕΑ»; Πρόεδρε, καλέστε τον με αυτό το ηχητικό, να σας αποδείξει πως έχετε συμφέρον, διαφορετικά να κάνει τουμπεκί. Πιθανόν κάποια στιγμή, να το κατεβάσουν το video. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν το ηχητικό και δημιουργήσαμε νέο video, το οποίο αναρτήσαμε στο δικό μας κανάλι του youtube. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπου δεν είχαμε φωτογραφίες των ομιλούντων, βάλαμε την εικόνα του καραγκιόζη, χωρίς με αυτό να υπονοούμε κάτι. Θα μπορούσαμε να βάλουμε οποιονδήποτε ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Τον ΤΕΝ ΤΕΝ, τον ταρζάν, το Μόγλη, το ζορό ή τον Ρομπέν των δασών. Διαλέξαμε τον αγαπημένο μας Έλληνα ήρωα, την κορυφαία φιγούρα της λαογραφίας μας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε τρία σημεία. Στο (2:55)  το ΚΟ ΚΟ ΚΟ του Καραπιπεράκη, στην προτροπή του Σκούλου, να μην υψώνει τον τόνο της φωνής του. Στο(10:21) που ο Καραπιπεράκης μέμφεται τον πρόεδρο του Συνδικάτου για "συμφέροντα στην τοποθέτηση των χρημάτων του ΚΕΑ" και στο (16:45) που χαρακτηρίζει το συνδικάτο σαν μπουρδέλο και ο Σκούλος του απαντά «σε αυτό το μπουρδέλο, όπως το αποκαλείς, έβαλες κι εσύ υποψηφιότητα και δεν ξέρω τι θεωρείς τον εαυτό σου». 
Εμείς το μόνο που προσθέτουμε, είναι πως αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί, δεν είναι φαίνεται καλή πουτάνα. «Απολαύστε τον»!!!!! (Αν δεν ανοίγει το video, μπείτε στη σελίδα μας από το chrome)