Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 21-11-2013
 
1003 υπογραφές, 1003 χασμουρητά.

Οι συνάδελφοι που μάζεψαν τις υπογραφές, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που υπέγραψαν, θα πρέπει να ενημερωθούν για την όλη παρουσία του μέλους του 17μελούς, το οποίο ανέλαβε να τις καταθέσει.
 
 


1. Ακούει γελώντας ειρωνικά την τοποθέτηση του προέδρου Λεωνίδα Σκούλου. Σε ερώτηση του δεύτερου ποιά είναι τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο θέμα των αγωγών, όπως ενημερώνουν με νέα ανακοίνωσή τους απαντά: "αυτό είναι θέμα όσων έχουν κάνει προσφυγή". Ο πρόεδρος ενημερώνει το Δ.Σ, πως τα "νέα δεδομένα" είναι η απαίτηση του δικηγόρου για 50 ευρώ κατ' άτομο, λόγω αυξημένων δικαστικών εξόδων. Ο Σκοκέας δεν το διαψεύδει.


 
2. Ακούει γελώντας ειρωνικά την τοποθέτηση του Α. αντιπροέδρου Γιάννη Κιούση, σχετικά με τα όσα περί στιπτίζ της ΔΑΣ, είχε αναφέρει στο προηγούμενο Δ.Σ το μέλος του συνδυασμού του Κώστας ο ταρίφας και μόνιμος υποβολέας του.  


3. Έχει αρχίσει να γλαρώνει  και σιγά - σιγά τα βλέφαρά του κλείνουν......
 

......ώσπου το κεφάλι του γέρνει για τα καλά.


4. Ανοίγει ξανά τα μάτια, σηκώνεται βγαίνει έξω από την αίθουσα, ρίχνει νερό στο πρόσωπό του και επιστρέφει αράζοντας στον τοίχο.
 


5. Σε νέα ερώτηση του προέδρου για την ύπαρξη και δεύτερου αιτήματος, σε άλλο δικηγόρο, για ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου, χαμογελάει και πάλι σκεφτόμενος το κατόρθωμά του.
 
Καλό θα είναι όλοι οι συνάδελφοι που υπέγραψαν, να προσπαθήσουν να μάθουν, αν οι υπογραφές αυτές χρησιμοποιήθηκαν και για άλλο λόγο πέραν του αιτήματος για Γ.Σ με μοναδικό θέμα το ΚΕΑ. Τελικά συνάδελφοι, υπογράψατε για το ΚΕΑ ή για διορισμένη διοίκηση του συνδικάτου;  Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού "εργαζόμενοι Ο.ΣΥ τα κόμματα έξω από την πύλη - οι δικηγόροι όμως μέσα από αυτήν"  όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης, οφείλουν στα 1003 άτομα μια ξεκάθαρη και ειλικρινή απάντηση. Δεν είναι θεμιτό η υπογραφή του κάθε εργαζόμενου, να γίνεται βορά στα χέρια κάποιων ανεύθυνων.