Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

 Η ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Άδοξο τέλος για τον ταλαντούχο Killah P, γνωστό στον μουσικό κύκλο της ραπ. Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας, ή αλλιώς Killah P, ήταν ενεργό μέλος της ελληνικής μουσικής σκηνής ραπ από το 1997 ξεκινώντας από το κίνημα του LOW BAP.
Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook δημιούργησε και συμμετείχε σε διάφορα σχήματα χιπ χοπ με τραγούδια του σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές.
Υιοθέτησε το καλλιτεχνικό του όνομα Killah P (Killah Past) που σημαίνει «Δολοφόνος του παρελθόντος», όταν έφυγε από την Freestyle Productions, επιθυμώντας να δείξει πως αφήνει πίσω το παρελθόν του. Έκανε ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής ραπ σκηνής. Το μοιραίο βράδυ συνοδευόταν από την σύντροφό του, η οποία είναι και η βασική μάρτυρας του επεισοδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ανέλαβε ο 45χρονος Γ.Ρ. που συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο μετά το περιστατικό στο Κερατσίνι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.
Ο 34χρονος μουσικός είχε πάει με τη μνηστή του και φίλους του σε καφετέρια στην Αμφιάλη και παρακολουθούσε τον αγώνα του Ολυμπιακού. Κάτι είπε κάποιος από την παρέα του για την Χρυσή Αυγή.
Αφού τελείωσε ο αγώνας, βγήκε έξω από την καφετέρια και υπήρξε διαπληκτισμός με κάποιους τους οποίους είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά όσοι άκουσαν τις συζητήσεις στην καφετέρια.
Στην περιοχή βρίσκονται περίπου 20 ή και περισσότερα άτομα με στρατιωτικά παντελόνια. Δυο από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν και ρόπαλα. Ο Παύλος Φύσσας, ανεβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη με την κοπέλα του. Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.
Όμως επειδή, είναι λίγοτεροι από τους συγκεντρωμένους, δεν επεμβαίνουν.
Ένα αυτοκίνητο καταβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη ανάποδα στο ρεύμα. Βγαίνει ο δράστης, πλησιάζει τον Παύλο Φύσσα και του καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά.
Την στιγμή που ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, μια γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατεβαίνει και τρέχει φωνάζοντας προς το σημείο του φονικού. Όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Η γυναίκα, ρίχνει τον δράστη στο έδαφος του βάζει το όπλο στην πλάτη και του περνάει χειροπέδες.
Ο 34χρονος Killah P, ή κατά κόσμον Παύλος Φύσσας, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιάλη, είχε τραγουδήσει ένα προφητικό τραγούδι.
 Ο ράπερ είχε ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο ένα τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Σιγά μη κλάψω».
Λέει σ' ένα σημείο το τραγούδι: "Κι όσοι μ' απείλησαν με πίσω μαχαιριές, πρέπει να ξέρουν, τους περιμένω...σιγά μη φοβηθώ"