Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?
Οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα. Ίσως τώρα που κατάλαβαν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα γι αυτούς, μετά τη μύνηση
που δέχτηκαν από πρόεδρο, γραμματέα και ταμία του συνδικάτου, να έχουν παραζαλιστεί. Τι ωραία που ήταν δύο χρόνια έτσι; Να προσβάλουμε όσο και όποτε θέλουμε, να κατηγορούμε ανεξέλεγχτα και με δεδομένο το ότι ο πρόεδρος δεν πρέπει να στραφεί ποτέ εναντίον κάποιου εργαζόμενου τον οποίο εκπροσωπεί, να απολαμβάνουμε μιας ιδιότυπης ασυλίας. Αυτά τελείωσαν συνάδελφοι κι ας αποφασίσει η δικαιοσύνη πλέον. Ο παραλογισμός τους λοιπόν έφτασε μέχρι στο σημείο, να θέλουν να έχουν λόγο και στο πότε η παράταξη της ΠΑΣΚΕ θα επιλέγει να συγκαλεί τις ολομέλειές της ανά αμαξοστάσιο. Δείτε τη χθεσινή ανακοίνωσή τους.
Αμφισβητούν λοιπόν το δικαίωμα του γραμματέα της ΠΑΣΚΕ, να ενημερώνει τα μέλη της. Και ποιά ήταν η ενημέρωση; Αυτή ακριβώς που αναφέρει και η φωτογραφία του καλέσματος, την οποία έχουν αποτυπώσει στην ανακοίνωσή τους. "ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ". Καταλαβαίνουν άραγε τι σημαίνει εργασιακά θέματα; Αναφέρεται πουθενά πως θα γίνει ενημέρωση για τη Σ.Σ.Ε; ή απαγορεύεται αν τέθηκαν κάποιες ερωτήσεις να απαντηθούν; Εσάς θα περιμένουμε να μας πείτε πότε και πού και γιατί θα μιλήσουμε;
Βέβαια καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής, ο πρόεδρος, να παίρνει την άδειά σας για τις επόμενες ολομέλειες και επί τη ευκαιρία, τη Δευτέρα στις 4/11/2013 και αν μας το επιτρέπετε θα γίνει ολομέλεια στα Άνω Λιόσια. Κάντε μας μιά χάρη. Ζητήστε από τον Κατσιάδα μιά αφίσα, τυπώστε την σε μία νέα ανακοίνωσή σας και κολλήστε την στα αμαξοστάσια, για να ενημερώσετε τους συναδέλφους και να γλυτώσουμε κι εμείς από την ενοχλητική αίσθηση που αφήνει η κολλητική ταινία στα δάκτυλα. 
Πάμε και σε μία ανάρτηση που βρήκαμε εδώ
 Ωραία μοντάζ στα σώματα των χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ.
Γιατί προδικάζετε πως θα πάτε αλυσοδεμένοι; Για εσάς αυτή η έξέλιξη μετά τη μύνηση, είναι ότι καλύτερο! Θα πάτε στον εισαγγελέα, θα αποδείξετε τα ποσά που έχει καταχραστεί ο Σκούλος και θα δικαιωθείτε. Μήπως όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Μήπως τελικά όλες αυτές οι αναπόδειχτες παπαρολογίες σας γύρισαν μπούμεραγκ; Ας προσέχατε.
Εμείς παρ όλα αυτά, σας στέλνουμε και μία ακόμα φωτογραφία που δεν την έχετε. Βάλτε όποιο κεφάλι θέλετε.

Πρότασή μας, να βάλετε αυτόν από εσάς που γυρνάει με ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο έχει όλα τα "αποδεικτικά στοιχεία".
Καληνύχτα σας.

ΥΓ Την προηγούμενη ανακοίνωσή σας στις 25/10/2013 την κλείνετε έτσι.
 
 Διορθώστε την γιατί το δικό μας blog είναι αυτόνομο και δεν παίρνει γραμμή από πουθενά. Το επίσημο blog της ΠΑΣΚΕ για το οποίο υπεύθυνος είναι ο Σκούλος έχει την διεύθυνση  http://paske-osy.blogspot.gr/ και η παραπομπή για την ΟΧΔ Βοτανικού παραπέμπει στο http://paske-botanikos.blogspot.gr/. Καμία σχέση με εμάς λοιπόν και ξανά καληνύχτα σας.